Bredase Vinologen werken opnieuw samen bij Best Bottles

 

Breda, 22 september 2023– Twee bevlogen Vinologen uit Breda, Tom Leussink en Jeroen van Mierlo, kondigen met veel enthousiasme hun nieuwe samenwerkingsverband aan. Na hun gezamenlijke voltooiing van de Vinologenopleiding in 2012 en hun eerdere succesvolle samenwerking bij Henri Bloem Breda in 2015, bundelen ze opnieuw hun krachten. Dit keer zijn ze te vinden bij Best Bottles, waar ze een reeks boeiende wijncursussen zullen aanbieden.

De gezamenlijke geschiedenis van Tom Leussink en Jeroen van Mierlo begon met hun gedeelde passie voor wijn, die hen leidde naar de voltooiing van de Vinologenopleiding in 2012. Sindsdien hebben ze hun expertise en toewijding voortdurend ingezet om de wereld van wijn verder te verkennen en hun kennis en ervaring te delen met anderen.

Nu, in 2023, kondigen Tom en Jeroen hun nieuwe samenwerking aan, waarbij ze vanuit de sfeervolle en gerenommeerde Bredase wijnspeciaalzaak Best Bottles een reeks inspirerende wijncursussen aanbieden. Voor zowel wijnliefhebbers als medewerkers vanuit de horeca. Deze cursussen beloven een smakelijke en leerzame reis door de wereld van wijn en staan onder leiding van Jeroen van Mierlo, Register Vinoloog en één van de weinige Register Wijndocenten® van Nederland. Als kroon daarop heeft hij het Magister Vini Certificaat behaald. (Magister Vini is de hoogste Nederlandse professionele wijnopleiding).

 Tom en Jeroen staan bekend om hun aanstekelijk enthousiasme en diepgaande kennis van wijn. Hun nieuwe samenwerking belooft een smaakvolle en leerzame wijnervaring, ongeacht je huidige kennisniveau. Mis deze kans niet om je wijnkennis te verdiepen en te genieten van de wereld van wijn zoals nooit tevoren.

Voor wie meer wil weten en zich snel wil inschrijven, bekijk www.mijnwijncursus.nl voor alle details.

 

Over mijnwijncursus.nl:

Mijnwijncursus.nl is een toonaangevende Bredase wijnopleider die al 11 jaar lang wijncursussen aanbiedt voor zowel wijnliefhebbers als horeca, op verschillende niveaus. Daarnaast werken zij met een interactieve, online leeromgeving en een eigen online community van wijnliefhebbers. De focus ligt op persoonlijke begeleiding, waardoor particuliere wijnliefhebbers en medewerkers uit de horeca de kans krijgen om hun wijnkennis te verdiepen.

 Over Best Bottles:

Best Bottles is een gerenommeerde wijnhandel in Breda die bekend staat om zijn indrukwekkende selectie hoogwaardige wijnen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt Best Bottles tot de ideale bestemming voor wijnliefhebbers.

Antwoord op meer wijnvragen?

De afgelopen jaren heb ik (Jeroen) tijdens de wijncursussen en workshops, veel vragen beantwoord van wijnliefhebbers.

De 25 meest gestelde vragen & de antwoorden hierop, heb ik gebundeld in dit handige e-book. Je kunt het hier gratis downloaden.