JEROEN VAN MIERLO,

Aangenaam.

Hallo, mijn naam is Jeroen van Mierlo.
Ik ben Vinoloog en Wijndocent - en de oprichter van mijnwijncursus.nl

Welkom in de fascinerende wereld van wijn! Hier bij mijnwijncursus draait alles om jou. Van het ontdekken van jouw persoonlijke smaak tot het verdiepen van je wijnkennis. En met meer dan 25 jaar ervaring in wijn maakt deze plek jouw ideale startpunt voor een avontuur in de wereld van wijnen.

Niet alleen proeven, maar ook begrijpen en beleven
Wanneer je meer weet over wijn, wordt elk glas een verhaal. Daarom is het belangrijk om niet alleen te proeven, maar ook te leren ervaren en te begrijpen. Het gaat tenslotte om het plezier en het geniet die een goed glas wijn kan brengen.

Elke wijn heeft een verhaal
Een goede wijn is niet alleen lekker, maar vertelt je zijn eigen unieke verhaal. Van het druivenras, de oorsprong, de omstandigheden van buitenaf, het klimaat, de manier van wijn maken, het speelt allemaal mee. Daarnaast is een wijn altijd in ontwikkeling. In het vat, in de fles, in het glas… zelfs in de mond ontwikkelt een wijn zich verder. Zoals jou ook jouw wijnsmaak verder kan ontwikkelen.

Van passie naar expertise
Van mijn liefhebberij heb ik inmiddels mijn beroep gemaakt. In slechts één jaar behaalde ik de titel Register Vinoloog. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als wijndocent en ben ik er trots op dat ik mij één van de eerste Register Wijndocenten van Nederland mag noemen. Als kroon daarop behaalde ik mijn certificaat Magister Vini; de hoogste Nederlandse professionele wijnopleiding op SDEN-niveau 5.

Deze titels zijn niet alleen een erkenning van kennis, maar voor mij ook een belofte om deze kennis te delen.

Een ontdekkingsreis voor elke wijnliefhebber
Of het nu gaat om levendige presentaties, interactieve workshops of inspirerende cursussen; bij mijnwijncursus wordt je meegenomen op een smaakvolle en leerzame reis door de wijnwereld.

Een vernieuwende kijk op Wijneducatie
Vanuit mijn achtergrond in het volwassenenonderwijs wordt wijneducatie hier anders aangepakt. Verwacht een dynamische, interactieve en moderne benadering van leren. En dan geen moeilijk gedoe, maar duidelijke taal en leren op een ontspannen, gezellige en no-nonsense manier. Want leren over wijn moet vooral leuk en toegankelijk zijn.

Duizenden wijnliefhebbers ge√Įnspireerd
Met trots kan ik zeggen dat al duizenden wijnliefhebber zijn begeleid op hun wijnreis. Hun succes op de landelijke examens en enthousiaste en positieve feedback zijn een bevestiging van de kwaliteit en impact van mijn wijncursussen.

Benieuwd naar meer?
Sta jij ook te popelen om meer te leren over wijn? Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Aarzel niet en neem contact op. Samen verkennen we de wijnwereld, glas voor glas.

Proost op jouw wijnreis!

Cheers,
Jeroen¬†ūüć∑

 

>> Ga naar de Wijncursussen >>
magister-vini

Magister Vini
Certificaat

aanbevolen-wijndocent

Aanbevolen Wijndocent
van de Wijnacademie

register-vinoloog

Register Vinoloog
van de Wijnacademie

register-wijndocent

Register Wijndocent
SDEN

crkbo-wijndocent

CRKBO geregistreerd
Docent